Mere om søgning

Vi har et stort netværk af lejere og ejendomsaktører i både det officielle og uofficielle marked for erhvervslokaler. Vi har altså alle de bedste kort på hånden i forhold til at finde de helt rigtige rammer til lige netop jeres virksomhed.  Også lokaler, der ikke er landet på markedet endnu. 

Søgning og kvalificering

Vi bruger vores store netværk i markedet til at finde de bedst mulige kontorer til jer – ofte lokaler, der aldrig når frem til de officielle portaler.
2MOVE vurderer potentielle lokaler ud fra de parametre, vi i fællesskab har analyseret os frem til.
Vi kvalificerer mulighederne og samler dem i et quick view-overblik. På den måde kan I let og overskueligt sammenligne de udvalgte lokaler i forhold til de parametre, der er vigtige for lige netop jeres virksomhed. Det kunne være besparelser på husleje eller noget helt lavpraktisk som afstand til S-togsstation og kaffebar.
Overblikket er et værdifuldt redskab for virksomheden, uanset om I vælger at blive boende og derfor skal forhandle med eksisterende lejer. Hvis I vælger at flytte til nye lokaler, får I et tydeligt overblik over jeres muligheder samt fordele og ulemper ved lejemålet.

Forhandling af vilkår

Uanset om I vælger at genforhandle jeres eksisterende lejemål eller går efter et nyt kontor, hjælper vi med at opnå de rigtige vilkår og den rigtige pris.
Vi har et stort kendskab til markedet og har derfor værdifuld data om lejevilkårene og priserne på markedet. Vi ved derfor, hvilke krav virksomheden kan stille til udlejeren. Vi kan sørge for, I er bedst muligt rustet til en forhandlingsposition med udlejer i en genforhandling.
Gælder det et nyt kontor, afholder vi de indledende møder med udlejer. Vi kan eventuelt køre en parallelforhandling af hovedvilkårene på to lejemål, som I kan holde op mod hinanden. Vi afholder løbende statusmøder med jer, indtil kontrakten er i hus.

Tilbage til OVERBLIK OVER YDELSER her

Tilmeld dig 2MOVEs nyhedsbrev her …