VORES FÆLLES SUCCESHISTORIER!

Vi har hjulpet mange virksomheder med at optimere deres kontorer gennem årene.

Både store velkendte og små branchespecifikke brands. Virksomheder med forskellige visioner, ønsker og behov, men med ét fælles mål om at være on-top på deres kontorperformance. 2MOVE’s RIGHTSIZE koncept har hjulpet alle til en klar kontorvision hvor kultur og forretning blomstrer i et frit flow mellem den fysiske og virtuelle verden. Nedenfor kan I læse, hvad nogle af vores kunder har at sige om os.

“2MOVE hjalp os med at se muligheder vi ikke selv kunne få øje på. 2MOVE forhandlede med udlejeren og sikrede flere måneders huslejefrihed og gode vilkår vi ikke selv ville have været i stand til at forhandle på plads.”

Mik Thobo-Carlsen, Co-founder af Tattoodo

“2MOVE hjalp os med at genforhandle vores lejekontrakt. Ved at have 2MOVE med kunne vi fokusere på vores egen forretning og dagligdag. 2MOVE er profesionelle og ved hvad de laver. Vi har været super glade for, at arbejde sammen med 2MOVE.”

Jakob Dau, CEO af Wine and Barrels

“2MOVE har hjulpet Vivino med forhandling af en ny lejekontrakt. De fik en rigtig fin aftale i hus. Theis Søndergaard som er Co-Founder af Vivino udtaler ”Jeg har ikke særligt stor erfaring inden for kontrakter på erhvervslejemål så derfor har det været en stor hjælp og meget trygt at have 2MOVE med i processen, som fik en god aftale i hus”

Theis Søndergaard, Co-Founder af Vivino

”Det helt afgørende for os er at have en rådgiver, der forstår vores brand og ønsker i deres search-arbejde. 2MOVE ligger inde med alle de data og indsigter, der skal til for at træffe en så vigtig strategisk beslutning, som det jo er at flytte hovedkontor. Vi rykker nu ind i en bygning, vi aldrig selv ville have fundet eller overvejet, men som er nærmest perfekt”

Henrik Teisbæk, Co-founder og CEO hos Veo

"I år 2017 forhandlede 2MOVE en forlængelse af daværende lejekontrakt på plads, med en betydelig huslejebesparelse til følge. Derfor var det også naturligt at bede 2MOVE om at bistå med at finde - og forhandle vilkår for et nyt domicil til DFF Fonden (eller FolkeFerie.dk) til ibrugtagning år 2022. Også denne gang er opgaven blevet løst med samme høje kvalitet på pris og vilkår som i år 2017."

Knud T. Martens, Adm. Direktør

"Vi skulle beslutte om vores eksisterende lejemål skulle genforhandles eller vi skulle findet noget andet. 2MOVE analyserede markedet for os, så vi var optimalt klædt på i vores beslutning og senere forhandling. Vi endte med at bruge deres materiale til at genforhandle en rigtig god aftale i det eksisterende lejemål."

Esben Nielsen, Ejendomschef

"Vi sparede vigtige interne ressourcer i genforhandling af vilkår på vores eksisterende lejemål. 2MOVE varetog alt kontakt til udlejer og vi opnåede en stor besparelse. Vi har arbejdet med 2MOVE over flere omgange og hver gang har det været en fornøjelse. Vi kan varmt anbefale 2MOVE til andre virksomheder, der også ønsker at få mest muligt ud af deres kontor. "

Casper Jøns Larsen, Adm. Direktør

"Det har været en fornøjelse og en lærerig proces at samarbejde med 2MOVEs professionelle og effektive forhandlere. Vi modtog toprådgivning gennem hele genforhandlingsprocessen, hvilket resulterede i en god besparelse og en lejekontrakt, der afspejlede markedsvilkårene."

Kim Schiøttz Hansen, Adm. direktør

"2MOVE hjalp os med at forhandle lejekontrakten på vores nye hovedkontor. Vi havnede på et vilkårsniveau vi bestemt ikke forventede på forhånd. 2MOVE er efterfølgende blevet engageret på vores andre lokationer også."

Michael Rusborg, Regionschef