“Vi havde kigget efter nyt kontor i længere tid, men kunne ikke finde det helt rigtige. 2MOVE brugte sit netværk og fandt vores nye kontor, før det ramte markedet. Det gjorde en forskel for os.”

Jacob Lund, Adm. direktør

Ticketmaster (tidl. Billetnet)

“Vi skulle beslutte om vores eksisterende lejemål skulle genforhandles eller vi skulle findet noget andet. 2MOVE analyserede markedet for os, så vi var optimalt klædt på i vores beslutning og senere forhandling. Vi endte med at bruge deres materiale til at genforhandle en rigtig god aftale i det eksisterende lejemål.”


Esben Nielsen, Ejendomschef
HOFOR

”Vi sparede vigtige interne ressourcer i genforhandling af vilkår på vores eksisterende lejemål. 2MOVE varetog alt kontakt til udlejer og vi opnåede en stor besparelse. Vi kan varmt anbefale 2MOVE til andre.”

Casper Jøns Larsen, Adm. Direktør
Børn, Unge & Sorg


Det har været en fornøjelse og en lærerig proces at samarbejde med 2MOVEs professionelle og effektive forhandlere. Vi modtog toprådgivning gennem hele genforhandlingsprocessen, hvilket resulterede i en god besparelse og en lejekontrakt, der afspejlede markedsvilkårene.”


Kim Schiøttz Hansen, Adm. direktør
Yxlon International A/S

“2MOVE hjalp os med at forhandle lejekontrakten på vores nye hovedkontor. Vi havnede på et vilkårsniveau vi bestemt ikke forventede på forhånd. 2MOVE er efterfølgende blevet engageret på vores andre lokationer også.”

Michael Rusborg, Regionschef
Recover NordicMærsk
Danske Bank
Ticketmaster, Billetnet

Tradeshift
Movia
Sony Music
Pepperminds

Schneider Electronics
Recover Nordic
IO Interactive

Pentia

NetNames
nn07
Netmester
Lån og Spar
Leica

pb43

Holmriis

HOFOR
Hello
Intone
Arhøj

GoMore

EUC Sjaelland

Dekra
Dissing Weitling
Beiersdorf

Baker Tilly

Tilmeld dig 2MOVEs nyhedsbrev her …