HVAD SIGER VORES KUNDER!

Altså en af de virksomheder, der bruger kontoret som strategi og performance driver
Vi har hjulpet mange virksomheder med at optimere deres kontorer gennem årene – både store velkendte og små branchespecifikke brands. Virksomheder med forskellige visioner, ønsker og behov, men med ét fælles mål om at være on-top på deres kontorperformence. Nedenfor kan I læse, hvad de har at sige om os.

"Vi skulle beslutte om vores eksisterende lejemål skulle genforhandles eller vi skulle findet noget andet. 2MOVE analyserede markedet for os, så vi var optimalt klædt på i vores beslutning og senere forhandling. Vi endte med at bruge deres materiale til at genforhandle en rigtig god aftale i det eksisterende lejemål."

Esben Nielsen, Ejendomschef

"Vi sparede vigtige interne ressourcer i genforhandling af vilkår på vores eksisterende lejemål. 2MOVE varetog alt kontakt til udlejer og vi opnåede en stor besparelse. Vi har arbejdet med 2MOVE over flere omgange og hver gang har det været en fornøjelse. Vi kan varmt anbefale 2MOVE til andre virksomheder, der også ønsker at få mest muligt ud af deres kontor. "

Casper Jøns Larsen, Adm. Direktør

"Det har været en fornøjelse og en lærerig proces at samarbejde med 2MOVEs professionelle og effektive forhandlere. Vi modtog toprådgivning gennem hele genforhandlingsprocessen, hvilket resulterede i en god besparelse og en lejekontrakt, der afspejlede markedsvilkårene."

Kim Schiøttz Hansen, Adm. direktør

"2MOVE hjalp os med at forhandle lejekontrakten på vores nye hovedkontor. Vi havnede på et vilkårsniveau vi bestemt ikke forventede på forhånd. 2MOVE er efterfølgende blevet engageret på vores andre lokationer også."

Michael Rusborg, Regionschef