VIL DU VÆRE EN DEL AF FLOKKEN

Vi oplever i øjeblikket betydelig vækst og forventer i de kommende år at vækste yderligere. Vi er derfor altid interesserede i, at høre fra ambitiøse kandidater, der ønsker at bidrage til at skabe de bedste resultater og blive en del af et stærkt team. Vil du høre mere om, hvad 2MOVE kan tilbyde dig så kontakt Robert på rnl@2move.dk eller 2632 1200.

VI SØGER KONSULENT TIL COSTUMER SUCCESS

Vi søger en engageret og handlekraftig person med sans for struktur, resultater og eksekvering.

Stillingen kræver højt tempo, proaktivitet og fremsyn og ikke mindst evnen til at bringe det ind i projekterne i samarbejde med 2MOVEs salgsafdeling og selvfølgelig i dialog med vores kunder. Du vil være garant for kvalitet og hastighed i processerne og dermed bidrage til vores fortsatte vækst og udviklingen af 2MOVE. Læs mere om stillingen her.

VI TILBYDER DIG

Højt til loftet og vakse kollegaer. Hos 2MOVE kan vi lide at lade os udfordre, og vi holder et højt fagligt niveau, så vi sikrer, at kvaliteten af vores arbejde er i top. Vi er åbensindede, har frie rammer, og på kontoret holder vi en uformel omgangstone med respekt for hinanden og vores kunder. Vi har det sjovt, og vores kontor er et sted, vi har lyst at være. Vi holder til i Sankt Gertruds Stræde lige ved Nørreport Station på fjerde sal i en gammel lejlighed med brændeovn og udsigt over Københavns tage – så vi kan både prale af hygge og central placering.