Du kommer ikke uden om RIGHTSIZE

.
.
…OG 2MOVE GUIDER DIG HELE VEJEN. Vores ydelser består af at skabe sammenhæng mellem virksomhedens forretning, værdier, kultur, medarbejdere, fysiske rum og beliggenhed. Vi kalder til RIGHTSIZE!

Rightsize med 2MOVE
Med 2MOVE’S RIGHTSIZE koncept bliver kontorlejemålet en dynamisk driver, der giver dig en ny knap til at optimere de fysiske rammer i en ny, virtuel virkelighed.
Det handler basalt set om at tænke new ways of working ind i en langt mere fleksibel og effektiv organisering og samtidig spare penge. Eksempelvis ved at skrue på antallet af faste arbejdsstationer og antallet af m2 per medarbejder.
Med RIGHTSIZE udnytter vi dine kvadratmeter smartere, bedre og mere optimalt. Til gavn for medarbejdertrivsel, rekruttering, kulturen og ikke mindst økonomien.
Vi er naturligvis også klar til at hjælpe dig godt på vej mod ”Arbejdsmiljø 2.0”.
Udnyt kontorets fulde potentiale nu og i fremtiden
2MOVE er Danmarks eneste uafhængige lejerrådgiver. Vi er på din side, både når I skal finde det nye kontor eller Rightsize de nuværende rammer til en ny, virtuel virkelighed. Vi arbejder 100% for dig, så kontoret altid matcher jeres kultur, vision og økonomi.