2MOVE har kendskab til over 600.000 m2 off-market kontorlandskab i København

 

2MOVEs konsulenter kender om nogen København bedre end de fleste. Hos 2MOVE har vi skabt en af Danmarks største off market database. Databasen dækker over kontorlejemål i København og omegn – også dem der ikke er på markedet endnu.

”Det ses typisk at de fede lokaler skifter hænder i skyggesiden af ejendomsmarkedet. Faktisk finder og formidler vi omkring en fjerdedel af lokalerne off market.” Uddyber Andreas, konsulent hos 2MOVE.

Databasen inkluderer endvidere fremtidens lokaler, både dem som pt. er på projektstadie, samt de lokaler, der vil blive ledige i den nære fremtid. At vide hvad der ligger på markedet nu, samt hvad der vil komme i fremtiden, hjælper vores kunder til at tage den helt rigtige beslutning.

I starten af august flyttede Nodes ind i deres nye fede lokaler i Pakhus 54 i Nordhavn. Lokaler der aldrig nåede at ramme det officielle lejemarked.

Alle 2MOVEs ”Tenant-rep”-konsulenter bidrager proaktivt med input og opdateringer fra netværk i ejendomsbranchen. Input som har dannet grundlag for en platform, der sikrer gennemsigtighed og optimerer beslutningsgrundlaget hos kunden. En platform på størrelse med Christianshavn bestående af unikke kontorlejemål, som ikke kan findes gennem de officielle kanaler.

Som kunde hos 2MOVE får man altså adgang til fede lejemål før alle andre, og mulighed for at finde det, som aldrig rammer portalerne. Kunne du tænke dig at høre mere så kontakt os på 29 20 90 65.