Execution is king

For det meste er det en længere proces at finde et nyt domicil – nærmest en rejse. Men nogle gange arbejder vi også med speederen helt i bund.

En af vores kunder, Global Connect, opsøgte os ret sent i deres proces på vej mod nyt domicil. Virksomheden havde selv været i gang i lang tid, men havde nu erkendt, at der var brug for en mere struktureret proces med 2MOVE ved rettet. Og det skulle gå stærkt!

Det var sin sag, for det var ca. 10.000 m2, vi skulle finde. Så meget vidste vi, men heller ikke mere end det – og det var netop problemet. Global Connect var i tvivl om de helt grundlæggende ting som for eksempel placering. Vi rullede derfor processen nogle skridt tilbage sammen med ledelsen og dannede en vision for virksomhedens kommende lokaler. Vi analyserede på medarbejdersammensætningen, transporttider m.v. og fandt frem til en passende location og et egnet domicil. Vi satte møder, søgte og forhandlede det nye domicil på plads, så Global Connect kan flytte til CPH Highline på Havneholmen næste år i november.

Mens blækket tørrede på lejekontrakten, kunne vi kigge i kalenderen og konstatere, at vi kun havde været i gang i 5 måneder – med en proces, der normalt tager 8-12 måneder. Vi har tørret sveden af panden, lettet foden en smule fra speederen …og sat arbejdstempoet ned til hurtigt. 

Læs om da vi gav VEO en forlomme og fik virksomheden hurtigt på plads i nye kontorer ….

Tilmeld dig 2MOVEs nyhedsbrev her …