2move hjælper jer gennem hele flytteprocessen fra fraflytning af gamle lokaler til indflytning i nye, så I kan fokusere på jeres kerneforretning.

Vi gør flytningen nem for jer og foretager forhandlingen med udlejer. Vi gennemgår kontrakten og lejemålet med jer og forhandler herefter om den mindst mulige reetableringsforpligtelse. Herefter udarbejder og gennemgår vi jeres fraflytningsaftale, så I kan komme sikkert fra lejemålet til et nyt.

For at spare jer for dyrebare ressourcer, sørger vi for, at I flytter sikkert og trygt ind i jeres nye lokaler. Vi indhenter flyttetilbud og styrer alle eksterne leverandører og håndværkere. I får kyndig vejledning omkring vigtige forholdsregler så som adresseændring, flyttevejledning til medarbejdere etc. Vi er fysisk tilstede når flytningen finder sted og koordinerer håndværkere og flyttefolk, samt tester funktionsdygtighed, så I kan flytte ind i det nye kontor hurtigt og uden opstartsproblemer. Vi sikrer professionel vejledning hele vejen i en kompliceret proces, der skal styres stramt for at blive en succes for hele virksomheden.